پنکیک-foodeducation.ir

پنکیک-foodeducation.ir

پنکیک کلاسیک

?کیک تابه‌ای یا پنکیک (به انگلیسی pancake)، نوعی کیک نازک، تخت و گرد است که با ریختن خمیر آشپزی در ماهیتابه پخته می‌شود. بیشتر پنکیک‌ها نوعی نان آماده محسوب می‌شوند. بسته به منطقه جغرافیایی پنکیک‌ها را همراه با مربا، شکلات، میوه، شیره درخت افرا و گوشت مصرف می‌کنند.?

?مواد لازم:
آرد قنادی: ١ پیمانه معادل ١۲۷ گرم
شیر: ١ پبمانه سر خالی
تخم مرغ: ١ عدد
شکر؛ ٣ تا ۵ ق غ
بیکینگ پودر: ١.۵ ق چ
وانیل: ١ ق چ
نمک: یک پنس
?????

?طرز تهیه :
۱. ابتدا مواد خشک (آرد، شکر، بیکینگ پودر و نمک) را در ظرفی مخلوط میکنیم.
۲. تخم مرغ و وانیل را در ظرفی ریخته و هم میزنیم تا یکدست شود.

۳. شیر را اضافه کرده و مخلوط میکنیم.

۴. سپس مخلوط مواد خشک را به آن اضافه کرده و تا حدی که صاف و یکدست شود هم میزنیم. این مایه تا حدودی (نه خیلی) رقیق است.
۵. تابه نچسب را کمی با روغن یا کره چرب میکنیم (در حد سر قاشق چون قرار نیس سرخشان کنیم) و وقتی گرم شد، مقداری از مواد را در تابه ریخته و به حال خود رهایش میکنیم.

۶. بعد از یک تا دو دقیقه حبابهایی روی سطح آن ایجاد میشود و اطراف پنکیک خودش را میگیرد. بعد آن را برمیگردانیم تا طرف دیگرش هم طلایی شود. این مراحل را تا تمام شدن مایه ادامه میدهیم.

من که خودم عاشقشم☺️ امیدوارم درست کنید و لذت ببرید?

Foodeducation.ir-pancake-recipe-آموزش پنکیک کلاسیک

آموزش پنکیک کلاسیک

?????
?نکات و تجربیات :
۱. در تمامی مراحل میتوانید از چنگال، ویسک یا همزن برقی استفاده کنید. من به شخصه چند ثانیه از همزن برقی استفاده میکنم چون سریعتر آماده میشود.
۲. میزان شکر بسته به ذائقه شماست و البته توجه به این نکته که اگر قرار است پنکیک را با عسل، مربا یا خامه میل بفرمایید، شیرینی آن باید کمتر باشد (من به شخصه، ۴ ق غ میریزم).
۳. یک پنس نمک، یعنی آن مقدار از نمک که بین انگشت شست و اشاره تان میماند.
۴. میتوانید از یک تابه بزرگ استفاده کرده و چندین پنکیک کوچک در آن داشته باشید (با ملاقه با فاصله مایه را بریزید، آنقدر روان نیست که بهم بچسبند)، یا از یک تابه متوسط یا کوچک در ازای هر پنکیک استفاده نمایید.
۵. ریختن یک لایه نازک از مایه کافی است تا لایه نهایی هم نازک باشد و درون آن خمیری نشود. من بعد از ریختن مایه، سریعاً تابه را کمی میچرخانم تا مواد در کل آن پخش شود و پنکیک نهایی یکدست و نازک باشد.
۶. با این مقدار از مواد اولیه، ۴ عدد پنکیک آماده میشود (ماهیتابه با قطر ١٨ سانتی متر)
۷. برای شکلاتی کردن پنکیک، یک قاشق غ آرد را با کاکائوی مرغوب جایگزین کنید و آن را هم همان ابتدا با مواد خشک مخلوط کنید.

به کانال ما بپیوندید:@TaniChef

? ادمین: ‏@TaniaChef

آموزش پنکیک کلاسیک

در آپارات

 


کپی با ذکر منبع بلامانع است.


 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *