گروه غذا-صنعت مرکز آموزش های تخصصی و فوق تخصصی دانشگاه علم و فرهنگ برگزار می نماید
اولین و تنها گروه برگزارکننده آموزش های تخصصى شیرینى پزى و آشپزى در دانشگاه درکشور
تقویم دوره هاى آموزشى نیمه دوم مهر ماه (شروع از ۲۱ مهر)
“با ارائه گواهی پایان دوره از دانشگاه علم و فرهنگ”
نکات :
-
شرکت برای عموم آزاد است.
-
ظرفیت کلاس از ۴ تا ۷ نفر است.
-
هزینه دوره ها با احتساب تأمین مواد اولیه و صدور گواهى پایان دوره بوده و هزینه اضافى دریافت نخواهد شد.
محل برگزاری:
بزرگراه اشرفی اصفهانی-روبروی تیراژه-مرکز آموزش های تخصصی و فوق تخصصی دانشگاه علم و فرهنگ
تلفن جهت ثبت نام و مشاوره :
+۹۸ ۲۱ ۴۴۲۹۷۵۸۷
+۹۸ ۹۳۰ ۳۲۳۲۰۹۰
-
گروه غذا-صنعت مرکز آموزش های تخصصی و فوق تخصصی دانشگاه علم و فرهنگ برگزار می نماید
اولین و تنها گروه برگزارکننده آموزش های تخصصى شیرینى پزى و آشپزى در دانشگاه درکشور
تقویم دوره هاى آموزشى نیمه دوم مهر ماه (شروع از ۲۱ مهر)
آیتم های آموزشی:
-
آموزش پخت ۲ نوع بیسکوییت پایه
-
مناسب برای کار با رویال آیسینگ به صورت عملی
-
آموزش تهیه رویال آیسینگ به ۳ روش
-
آموزش تهیه غلظت های مختلف رویال آیسینگ و کاربرد آن ها
-
آموزش تمامی نکات پایه و کلیدی دیزاین با رویال آیسینگ
-
آموزش عملی ۱۳ تکنیک به شرح زیر:
-
نقطه کوبی، توری کردن، تکنیک حریر، طرح دار کردن با قلم
-
حصیربافی، ایجاد نقوش زیبا بر روی سطح خیس
-
ماربلینگ، لمسه کوبی، شکری کردن، کار با شابلون
-
انتقال تصاویر
-
کار با رنگ های ژله ای، پودری و متالیک
-
متد چاپ خوراکی
نکات :
-
شرکت برای عموم آزاد است.
-
ظرفیت کلاس از ۴ تا ۷ نفر است.
-
هزینه دوره ها با احتساب تأمین مواد اولیه و صدور گواهى پایان دوره بوده و هزینه اضافى دریافت نخواهد شد.
-
-
گروه غذا-صنعت مرکز آموزش های تخصصی و فوق تخصصی دانشگاه علم و فرهنگ برگزار می نماید
اولین و تنها گروه برگزارکننده آموزش های تخصصى شیرینى پزى و آشپزى در دانشگاه درکشور
تقویم دوره هاى آموزشى نیمه دوم مهر ماه (شروع از ۲۱ مهر)
آیتم های آموزشی:
-
آشنایی با ژله و ساختار آن
-
تهیه اصولی ژله
-
آموزش ساخت ابزارهای مناسب کار
-
آموزش مواد تزریقی مخصوص
-
آموزش گل رز
-
آموزش گل آفتابگردان
-
آموزش گل یاس
-
آموزش گل شیپوری
-
آموزش گل داوودی
-
آموزش غنچه گل رز
-
آموزش انواع برگ
-
آموزش پرکننده ها
-
نحوه رنگ بندی زمینه
نکات :
-
شرکت برای عموم آزاد است.
-
ظرفیت کلاس از ۴ تا ۷ نفر است.
-
هزینه دوره ها با احتساب تأمین مواد اولیه و صدور گواهى پایان دوره بوده و هزینه اضافى دریافت نخواهد شد.
-
گروه غذا-صنعت مرکز آموزش های تخصصی و فوق تخصصی دانشگاه علم و فرهنگ برگزار می نماید
اولین و تنها گروه برگزارکننده آموزش های تخصصى شیرینى پزى و آشپزى در دانشگاه درکشور
تقویم دوره هاى آموزشى نیمه دوم مهر ماه (شروع از ۲۱ مهر)
آیتم های آموزشی:
-
پخت حلوای هویج با کراست مخصوص
-
با دیزاین گلهای بهاری و گیپور خوراکی
-
-
پخت حلوای بادام
-
با دیزاین فوندانت و فرشته های شکلاتی
-
-
پخت حلوای پسته
-
با دیزاین گیپور و مروارید خوراکی
-
-
پخت حلوای پاپ شکلات
-
با دیزاین شکلات به روش تمپرینگ
-
-
پخت حلوای شیرعسل
-
با دیزاین شکلات و داست
-
-
نحوه آموزش اصولی کار
-
با شکلات و تمپر کردن
-
-
نحوه کار با مت، گپور خوراکی، انواع مولد و خمیر فوندانت
-
نحوه کار با رنگ ژله ای و داست
نکات :
-
شرکت برای عموم آزاد است.
-
ظرفیت کلاس از ۴ تا ۷ نفر است.
-
هزینه دوره ها با احتساب تأمین مواد اولیه و صدور گواهى پایان دوره بوده و هزینه اضافى دریافت نخواهد شد.
-
-
گروه غذا-صنعت مرکز آموزش های تخصصی و فوق تخصصی دانشگاه علم و فرهنگ برگزار می نماید
اولین و تنها گروه برگزارکننده آموزش های تخصصى شیرینى پزى و آشپزى در دانشگاه درکشور
تقویم دوره هاى آموزشى نیمه دوم مهر ماه (شروع از ۲۱ مهر)
آیتم های آموزشی:
-
پخت کیک مناسب فوندانت
-
برش اصولی کیک
-
فیلینگ های مختلف برای سلیقه های متفاوت
-
تهیه گاناش برای فصل گرم و سرد
-
گاناش کشی اصولی / تکنیک شارپ ایج
-
تراز اصولی کیک
-
تهیه فوندانت و آموزش فوندانت کشی به دو روش اصولی
-
ساخت پاپیون بزرگ، گل شکری پیونی، مروارید خوراکی
-
پانچ حروف
-
تهیه پاکت نامه
-
متد چاپ خوراکی
-
دکور کیک به شکل جعبه
-
ترکیب بندی رنگهای ملایم / کار با رنگ ژله ای و داست
-
کار با مولدها
-
نحوه صحیح قراردادن گل، پاپیون و پاکت نامه
نکات :
-
شرکت برای عموم آزاد است.
-
ظرفیت کلاس از ۴ تا ۷ نفر است.
-
هزینه دوره ها با احتساب تأمین مواد اولیه و صدور گواهى پایان دوره بوده و هزینه اضافى دریافت نخواهد شد.
-
گروه غذا-صنعت مرکز آموزش های تخصصی و فوق تخصصی دانشگاه علم و فرهنگ برگزار می نماید
اولین و تنها گروه برگزارکننده آموزش های تخصصى شیرینى پزى و آشپزى در دانشگاه درکشور
تقویم دوره هاى آموزشى نیمه دوم مهر ماه (شروع از ۲۱ مهر)
آیتم های آموزشی:
-
آموزش ویژه خمیر گلسازی
-
آموزش کامل گل های پیونی/ رز/ کیهان/ رنان کلاس/ شیپوری/ ارکیده/ شکوفه سیب
-
آموزش برگ و غنچه
-
طریقه سوخته کردن گلبرگ ها
-
سیم زدن اصولی
-
اسمبل کردن گلبرگ ها
-
کار با رنگ ژله ای و داست ترکیبی
-
معرفی انواع کاتر و وینرها
-
شاخه کردن گل ها
-
گاترین پیچی به روش صحیح
نکات :
-
شرکت برای عموم آزاد است.
-
ظرفیت کلاس از ۴ تا ۷ نفر است.
-
هزینه دوره ها با احتساب تأمین مواد اولیه و صدور گواهى پایان دوره بوده و هزینه اضافى دریافت نخواهد شد.
-
گروه غذا-صنعت مرکز آموزش های تخصصی و فوق تخصصی دانشگاه علم و فرهنگ برگزار می نماید
اولین و تنها گروه برگزارکننده آموزش های تخصصى شیرینى پزى و آشپزى در دانشگاه درکشور
تقویم دوره هاى آموزشى نیمه دوم مهر ماه (شروع از ۲۱ مهر)
آیتم های آموزشی:
-
سمبوسه ویژه
-
کوکو طرحدار
-
کاناپه میگو
-
توپ مرغ
-
رول ژامبون
-
لطیفه
-
رول بادمجان
-
اسپرینگ رول مرغ و بادمجان
-
اردوور سبزیجات
-
اردوور ژیگو
-
اردوور مرغ و بادام
-
اردوور کشک بادمجان
-
اردوور مکزیکی
-
اردوور مرغ و قارچ
-
نکات :
-
شرکت برای عموم آزاد است.
-
ظرفیت کلاس از ۴ تا ۷ نفر است.
-
هزینه دوره ها با احتساب تأمین مواد اولیه و صدور گواهى پایان دوره بوده و هزینه اضافى دریافت نخواهد شد.
-
-
گروه غذا-صنعت مرکز آموزش های تخصصی و فوق تخصصی دانشگاه علم و فرهنگ برگزار می نماید
اولین و تنها گروه برگزارکننده آموزش های تخصصى شیرینى پزى و آشپزى در دانشگاه درکشور
تقویم دوره هاى آموزشى نیمه دوم مهر ماه (شروع از ۲۱ مهر)
آیتم های آموزشی:
-
پخت دو نوع کاپ کیک
-
آشنایی با انواع رپرها
-
طرزتهیه باترکریم
-
کار با انواع ماسوره های معمولی و روسی
-
کار با انواع کاتر
-
طرح دار کردن زمینه ی کاپ کیک
-
کار با استنسیل مخصوص کاپ کیک
-
آموزش دو نوع رافل
-
کار با گیپور خوراکی
-
پاپیون شکری
-
گل رزهای مینیاتوری شکری
-
تکنیک راه راه کردن
-
کار با مولد
-
کار با رنگ ژله ای و پودری
-
نحوه صحیح قرار دادن تزئینات روی کاپ کیک
نکات :
-
شرکت برای عموم آزاد است.
-
ظرفیت کلاس از ۴ تا ۷ نفر است.
-
هزینه دوره ها با احتساب تأمین مواد اولیه و صدور گواهى پایان دوره بوده و هزینه اضافى دریافت نخواهد شد.
-
-
گروه غذا-صنعت مرکز آموزش های تخصصی و فوق تخصصی دانشگاه علم و فرهنگ برگزار می نماید
اولین و تنها گروه برگزارکننده آموزش های تخصصى شیرینى پزى و آشپزى در دانشگاه درکشور
تقویم دوره هاى آموزشى نیمه دوم مهر ماه (شروع از ۲۱ مهر)
آیتم های آموزشی:
-
تهیه خمیر فوندانت مخصوص تاپرسازی
-
کار با رنگ ژله ای و ترکیب رنگ ها
-
آموزش کشیدن صحیح چشم ها
-
آموزش تناسب اندام حیوانات
-
آموزش درست کردن چشم آماده به روش اصولی
-
استراکچرسازی مخصوص تاپرها
-
حجم دهی بدن و صورت عروسک ها
-
ساخت کامل عروسک های:
-
مینیون، خرس تدی ملوان، خرگوش، فیل، زرافه، شیر
-
آموزش دندان و مسواک و خمیر دندون
نکات :
-
شرکت برای عموم آزاد است.
-
ظرفیت کلاس از ۴ تا ۷ نفر است.
-
هزینه دوره ها با احتساب تأمین مواد اولیه و صدور گواهى پایان دوره بوده و هزینه اضافى دریافت نخواهد شد.
-
-
گروه غذا-صنعت مرکز آموزش های تخصصی و فوق تخصصی دانشگاه علم و فرهنگ برگزار می نماید
اولین و تنها گروه برگزارکننده آموزش های تخصصى شیرینى پزى و آشپزى در دانشگاه درکشور
تقویم دوره هاى آموزشى نیمه دوم مهر ماه (شروع از ۲۱ مهر)
آیتم های آموزشی:
-
پخت کیک مناسب خامه کشی
-
برش اصولی کیک
-
نحوه فرم دادن خامه و رنگ آمیزی
-
فیلینگ های مختلف
-
خامه کشی اصولی
-
تراز اصولی کیک
-
طرز تهیه باترکریم و رنگ آمیزی
-
کار با انواع ماسوره های معمولی و روسی
-
تهیه گل های باترکریمی
-
رنان کلاس شکوفه بهاری مینا رز و برگ
-
گل آرایی گل های باترکریمی و دو رنگ کردن گلها
-
دکور کیک به شکل سبد
-
رنگ آمیزی با ایربراش
نکات :
-
شرکت برای عموم آزاد است.
-
ظرفیت کلاس از ۴ تا ۷ نفر است.
-
هزینه دوره ها با احتساب تأمین مواد اولیه و صدور گواهى پایان دوره بوده و هزینه اضافى دریافت نخواهد شد.
-
-
هفتمین کارگاه عملی #ژله_تزریقی
⏱شنبه و یکشنبه ۲۳ و ۲۴ دی۹۶
???مربی آقای نافع با ۲۰ سال تجربه کار حرفه ای?روز اول
آشنایى با ساختار ژله و آموزش تهیه اصولى ژله
نحوه تهیه مواد تزریقی مناسب کار
آموزش و تمرین ساخت انواع ابزار مناسب تزریق هر مدل گل و برگ?روز دوم
آموزش و تمرین ۷ مدل گل و انواع برگ: (رز، یاس، شیپورى، داوودى، غنچه رز، دو مدل آفتابگردان)
آموزش و تمرین پرکننده ها و نحوه رنگ بندى زمینهhttps://t.me/FoodEducation
09303232090
02144297587
تهیه کلیه مواد مورد نیاز بر عهده دانشگاه می باشد.نام نویسی برای عموم آزاد است.?سومین کارگاه عملی پرمخاطب
#کیک_فوندانت آموزش طبق عکس،هنرجو همزمان با مربی روی کیک خود آموزش میبیند
⏱ دوشنبه ۲۵ دی ماه ۹۶
?اشرفی اصفهانیمعرفى کارگاه هاى دى ماه ۹۶ گروه غذا-صنعت
مرکز آموزش تخصصی دانشگاه علم و فرهنگ
1️⃣شماره یک
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
???نام دوره: #فینگرفود پایه
آموزش ٩ خمیر متنوع و پرکاربرد
? تاریخ برگزارى ١٩ و ٢٠ ام دى ماه
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
( دوره یک از سه)
❄️در زمستون سه دوره فینگرفود برگزار خواهد شد ، با توجه به سوالات دوستان لازم به ذکرست که این سه دوره طرح شده فینگرفود پیش نیاز یک دیگر نیستن،اما توصیه میشه در دوره اول یعنی فینگرفود پایه شرکت کنید
همون طور که از اسمش پیداست در این دوره پایه، انواع خمیر های پر کاربرد آموزش داده میشن و مزیت این دوره اینه که شما می تونید بر اساس خلاقیت خودتون مبدع فینگرفود های جدید خودتون باشین
(آیتم های هر دوره منحصر به همان دوره ست و آیتم تکراری در این سه دوره وجود نداره)
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
FoodEducation@