گروه غذا-صنعتِ مرکز آموزشهای تخصصی دانشگاه علم و فرهنگ
۰۹۳۰۳۲۳۲۰۹۰
۰۲۱۴۴۲۷۵۳۹۵
info@foodeducation.ir
صفحه اصلی
دستورات رایگان
دستورات شیرینیپزی و آشپزی
فیلم آموزشی
آموزشهای دکوراتیو
اصول اولیه
اخبار و اطلاعرسانی
دوره های آموزشی
شیرینی
شیرینی خشک
شیرینی بدون فر (اجاق کاری)
کوکی دکوراتیو
تارت، پای و انواع کرم
شیرینی تر
شیرینی مدرن
باقلوا سنتی و استانبولی
خمیر هزارلا و کاربرد
خمیر دانمارکی و کاربرد
شکلات و کارامل
انواع نان در قنادی
کیک
کیک مجلسی با فوندانت
کیک خامه ایی پایه
کیک های کافی شاپی و مدرن
کیک عصرانه
کاپ کیک
انواع تاپر و گلهای کیک فوندانت
دسر
انواع دسرهای مدرن
ژله های تزریقی و تزئینی
سفره و میوه آرایی
میوه،سفره و سبزی آرایی
آشپزی
فینگرفود و اردوور
پخت و پز غذاهای محلی
درباره ما
تماس با ما
انتقادات و پیشنهادات
راهنمای ثبت نام
ضوابط و مقررات
گواهی پایان دوره
بنر دوره های مهرماه ۹۶
خانه
بنر دوره های مهرماه ۹۶