دوره های آموزشی شیرینی

معرفی دوره:
دوره پخت و تزئین شیرینیهای سنتی، شامل دو دوره کاملاً عملی و به صورت ورکشاپ (دوره 1/ دوره 2) می باشد که توسط استادانی با تجربه ی حداقل 20 ساله در زمینه قنادی برگزار می گردد. با گذراندن دوره اول، هنرجو قادر به تهیه 7 نوع شیرینی خشک با فیلینگها و تزئینات مختلف خواهد بود. با گذراندن دوره دوم، هنرجو قادر به پخت و تزئین 15 مدل از محبوبترین شیرینیهای سنتی ایرانی به صورت کاملاً حرفه ای و به روش قنادان باتجربه خواهد بود.
مخاطبان دوره:
کلیه علاقمندان، قنادان، کیترینگها، برگزار کنندگان انواع مجالس عروسی و تولد، برگزارکنندگان همایشها و سمینارها، مدیران کافی شاپها، طراحان کسب و کارهای خانگی، مهد کودک ها پیش نیاز دوره 1: ندارد پیش نیاز دوره 2: گذراندن دوره 1

سرفصل دوره 1:
تهیه مربا: آلبالو-سیب-پوست مرکبات (میوه فصل) تهیه مارمالاد: زردآلو-توت فرنگی-کیوی (میوه فصل) ذوب و استفاده از شکلات تهیه نانهای: نخودچی-کشمشی-بادامی-چای-برنجی تهیه شیرینیهای: مربایی (آلمانی)-شطرنجی کد دوره: 101/1

سرفصل دوره 2:
نارگیلی-اسکاتلندی-خرده شکلات-بهشتی-پادرازی-گردویی تهیه پفکی (مرنگ) کد دوره: 101/2


جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارتباط با کارشناس مربوطه با شماره تلفن  09303232090 تماس حاصل فرمایید.



عنوان دوره کد دوره مدت زمان زمان برگزاری ساعت شهریه (تومان)
شیرینی خشک سنتی 101/1 8 ساعت 2 جلسه 4 ساعته شنبه مورخ 28 مرداد 96 13 الی 17 220,000
شنبه مورخ 4 شهریور 96 13 الی 17
101/2 8 ساعت 2 جلسه 4 ساعته 1 شنبه 29 مرداد 96 13 الی 17 220,000
1 شنبه 5 شهریور 96 13 الی 17

راهنمای ثبت نام

معرفی دوره:
دوره شیرینیهای بدون فر (اجاق کاری) برای علاقمندان به شیرینیهای بدون فر و کسانی که امکان داشتن فر را ندارند بهترین گزینه ممکن است. شیرینیهای بامیه و زولبیا از محبوبترین شیرینیهای این گروه می باشد.
مخاطبان دوره:
کلیه علاقمندان، قنادان، کیترینگها، برگزار کنندگان انواع مجالس عروسی و تولد، برگزارکنندگان همایشها و سمینارها، مدیران کافی شاپها، طراحان کسب و کارهای خانگی، مهد کودک ها پیش نیاز دوره : ندارد

سرفصل دوره :
برشتوک زولبیا بامیه گوش فیل خاتون پنجره ای قطاب میکادو انواع لوز راحت الحلقوم کد دوره: 102

سرفصل دوره 2:
نارگیلی-اسکاتلندی-خرده شکلات-بهشتی-پادرازی-گردویی تهیه پفکی (مرنگ) کد دوره: 101/2


جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارتباط با کارشناس مربوطه با شماره تلفن  09303232090 تماس حاصل فرمایید.



عنوان دوره کد دوره مدت زمان زمان برگزاری ساعت شهریه (تومان)
اجاق کاری 102 8 ساعت 2 جلسه 4 ساعته 5 شنبه مورخ 2 شهریور 96 9 الی 13 220,000
5 شنبه مورخ 9 شهریور 96 9 الی 13
   

راهنمای ثبت نام (لینک)

معرفی دوره:
دوره پخت و تزئین شیرینیهای سنتی، شامل دو دوره کاملاً عملی و به صورت ورکشاپ (دوره 1/ دوره 2) می باشد که توسط استادانی با تجربه ی حداقل 20 ساله در زمینه قنادی برگزار می گردد. با گذراندن دوره اول، هنرجو قادر به تهیه 7 نوع شیرینی خشک با فیلینگها و تزئینات مختلف خواهد بود. با گذراندن دوره دوم، هنرجو قادر به پخت و تزئین 15 مدل از محبوبترین شیرینیهای سنتی ایرانی به صورت کاملاً حرفه ای و به روش قنادان باتجربه خواهد بود.
مخاطبان دوره:
کلیه علاقمندان، قنادان، کیترینگها، برگزار کنندگان انواع مجالس عروسی و تولد، برگزارکنندگان همایشها و سمینارها، مدیران کافی شاپها، طراحان کسب و کارهای خانگی، مهد کودک ها پیش نیاز دوره 1: ندارد پیش نیاز دوره 2: گذراندن دوره 1

سرفصل دوره 1:
تهیه مربا: آلبالو-سیب-پوست مرکبات (میوه فصل) تهیه مارمالاد: زردآلو-توت فرنگی-کیوی (میوه فصل) ذوب و استفاده از شکلات تهیه نانهای: نخودچی-کشمشی-بادامی-چای-برنجی تهیه شیرینیهای: مربایی (آلمانی)-شطرنجی کد دوره: 101/1

سرفصل دوره 2:
نارگیلی-اسکاتلندی-خرده شکلات-بهشتی-پادرازی-گردویی تهیه پفکی (مرنگ) کد دوره: 101/2


جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارتباط با کارشناس مربوطه با شماره تلفن  09303232090 تماس حاصل فرمایید.



عنوان دوره کد دوره مدت زمان زمان برگزاری ساعت شهریه (تومان)
شیرینی خشک سنتی 101/1 8 ساعت 2 جلسه 4 ساعته شنبه مورخ 28 مرداد 96 13 الی 17 220,000
شنبه مورخ 4 شهریور 96 13 الی 17
101/2 8 ساعت 2 جلسه 4 ساعته 1 شنبه 29 مرداد 96 13 الی 17 220,000
1 شنبه 5 شهریور 96 13 الی 17

راهنمای ثبت نام

معرفی دوره:
دوره پخت و تزئین شیرینیهای سنتی، شامل دو دوره کاملاً عملی و به صورت ورکشاپ (دوره 1/ دوره 2) می باشد که توسط استادانی با تجربه ی حداقل 20 ساله در زمینه قنادی برگزار می گردد. با گذراندن دوره اول، هنرجو قادر به تهیه 7 نوع شیرینی خشک با فیلینگها و تزئینات مختلف خواهد بود. با گذراندن دوره دوم، هنرجو قادر به پخت و تزئین 15 مدل از محبوبترین شیرینیهای سنتی ایرانی به صورت کاملاً حرفه ای و به روش قنادان باتجربه خواهد بود.
مخاطبان دوره:
کلیه علاقمندان، قنادان، کیترینگها، برگزار کنندگان انواع مجالس عروسی و تولد، برگزارکنندگان همایشها و سمینارها، مدیران کافی شاپها، طراحان کسب و کارهای خانگی، مهد کودک ها پیش نیاز دوره 1: ندارد پیش نیاز دوره 2: گذراندن دوره 1

سرفصل دوره 1:
تهیه مربا: آلبالو-سیب-پوست مرکبات (میوه فصل) تهیه مارمالاد: زردآلو-توت فرنگی-کیوی (میوه فصل) ذوب و استفاده از شکلات تهیه نانهای: نخودچی-کشمشی-بادامی-چای-برنجی تهیه شیرینیهای: مربایی (آلمانی)-شطرنجی کد دوره: 101/1

سرفصل دوره 2:
نارگیلی-اسکاتلندی-خرده شکلات-بهشتی-پادرازی-گردویی تهیه پفکی (مرنگ) کد دوره: 101/2


جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارتباط با کارشناس مربوطه با شماره تلفن  09303232090 تماس حاصل فرمایید.



عنوان دوره کد دوره مدت زمان زمان برگزاری ساعت شهریه (تومان)
شیرینی خشک سنتی 101/1 8 ساعت 2 جلسه 4 ساعته شنبه مورخ 28 مرداد 96 13 الی 17 220,000
شنبه مورخ 4 شهریور 96 13 الی 17
101/2 8 ساعت 2 جلسه 4 ساعته 1 شنبه 29 مرداد 96 13 الی 17 220,000
1 شنبه 5 شهریور 96 13 الی 17

راهنمای ثبت نام