باقلوا سنتی و استانبولی

 

معرفی دوره:

نه تنها باقلوای سنتی ایرانی بسیار لذیذ می باشد، باقلوای استانبولی (ترکیه ای) هم از خوشمزه ترین شیرینیهای باب طبع ایرانیان می باشد. تهیه باقلوا نکات بسیار کلیدی و ریزی دارد که فقط یک استاد با تجربه و حرفه ای قادر به بیان و آموزش عملی تمامی این موارد برای حصول بهترین نتیحه ممکن است. دوره انواع باقلواهای سنتی و مدرن شامل چندین مدل سنتی ایرانی و استانبولی ترکیه می باشد.

 

سرفصل دوره:

باقلوای سنتی: باقلوای قزوینی (سه رنگ یا پرچمی)، باقلوا یزدی

باقلوا استانبولی: باقلوا گردویی لقمه ای چروکی، گردویی برشی، باقلوا گردویی چروکی با خمیر فیلو ( یوفکا)، باقلوای شیر فندق، باقلوا پسته ای بدون فر (با خمیر یوفکا)، باقلوا رشته ای

انواع شربت

 

 

کد دوره: 107

 

 

مخاطبان دوره:

کلیه علاقمندان، قنادان، کیترینگها، برگزار کنندگان انواع مجالس عروسی و تولد، برگزارکنندگان همایشها و سمینارها، مدیران کافی شاپها، طراحان کسب و کارهای خانگی، مهد کودک ها

 

 

 

پیش نیاز دوره: ندارد

 

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارتباط با کارشناس مربوطه با شماره تلفن  09303232090 تماس حاصل فرمایید.

 

عنوان دوره کد دوره مدت زمان زمان برگزاری ساعت شهریه (تومان)
باقلوا سنتی و استانبولی 107 8 ساعت 2 جلسه 4 ساعته 300,000

 

 

راهنمای ثبت نام (لینک)