باقلوا سنتی و استانبولی
معرفی دوره:
نه تنها باقلوای سنتی ایرانی بسیار لذیذ می باشد، باقلوای استانبولی (ترکیه ای) هم از خوشمزه ترین شیرینیهای باب طبع ایرانیان می باشد. تهیه باقلوا نکات بسیار کلیدی و ریزی دارد که فقط یک استاد با تجربه و حرفه ای قادر به بیان و آموزش عملی تمامی این موارد برای حصول بهترین نتیحه ممکن است. دوره انواع باقلواهای سنتی و مدرن شامل چندین مدل سنتی ایرانی و استانبولی ترکیه می باشد.
|
سرفصل دوره:
باقلوای سنتی: باقلوای قزوینی (سه رنگ یا پرچمی)، باقلوا یزدی باقلوا استانبولی: باقلوا گردویی لقمه ای چروکی، گردویی برشی، باقلوا گردویی چروکی با خمیر فیلو ( یوفکا)، باقلوای شیر فندق، باقلوا پسته ای بدون فر (با خمیر یوفکا)، باقلوا رشته ای انواع شربت
کد دوره: 107
|
مخاطبان دوره:
کلیه علاقمندان، قنادان، کیترینگها، برگزار کنندگان انواع مجالس عروسی و تولد، برگزارکنندگان همایشها و سمینارها، مدیران کافی شاپها، طراحان کسب و کارهای خانگی، مهد کودک ها
|
|
پیش نیاز دوره: ندارد |
جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارتباط با کارشناس مربوطه با شماره تلفن 09303232090 تماس حاصل فرمایید.
عنوان دوره | کد دوره | مدت زمان | زمان برگزاری | ساعت | شهریه (تومان) | |
باقلوا سنتی و استانبولی | 107 | 8 ساعت | 2 جلسه 4 ساعته | 300,000 | ||
راهنمای ثبت نام (لینک)