انواع تارت، پای و کرمهای متنوع جهت فیلینگ

 

 

معرفی دوره:

تارتها و پای ها از انواع شیرینیهای به نسبت مدرن می باشند که با فیلینگها و تزئینات مختلف، دنیایی جدید و متنوع را به روی علاقمندان شیرینیهای خاص می گشایند. سرو این نوع شیرینیها می تواند در ابعاد یک کیک، یا به صورت تک نفره باشد.

 

سرفصل دوره:

تهیه خمیر تارت و پای

تهیه انواع کرمهای: وانیلی – پرتقالی- شکلاتی- کرم پاتی سیر

تهیه انواع تارت و پای با فیلینگ و تزئینات مختلف

تهیه پای سیب

تهیه پای آناناس

 

کد دوره: 104

 

مخاطبان دوره:

کلیه علاقمندان، قنادان، کیترینگها، برگزار کنندگان انواع مجالس عروسی و تولد، برگزارکنندگان همایشها و سمینارها، مدیران کافی شاپها، طراحان کسب و کارهای خانگی، مهد کودک ها

 

 

 

پیش نیاز دوره: ندارد

 

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارتباط با کارشناس مربوطه با شماره تلفن  09303232090 تماس حاصل فرمایید.

 

عنوان دوره کد دوره مدت زمان زمان برگزاری ساعت شهریه (تومان)
پای، تارت و انواع کرم 104 8 ساعت 2 جلسه 4 ساعته متغاقباْ اعلام میگردد متغاقباْ اعلام میگردد 220,000
متغاقباْ اعلام میگردد متغاقباْ اعلام میگردد

 

 

راهنمای ثبت نام (لینک)