انواع تارت، پای و کرمهای متنوع جهت فیلینگ
معرفی دوره:
تارتها و پای ها از انواع شیرینیهای به نسبت مدرن می باشند که با فیلینگها و تزئینات مختلف، دنیایی جدید و متنوع را به روی علاقمندان شیرینیهای خاص می گشایند. سرو این نوع شیرینیها می تواند در ابعاد یک کیک، یا به صورت تک نفره باشد.
|
سرفصل دوره:
تهیه خمیر تارت و پای تهیه انواع کرمهای: وانیلی – پرتقالی- شکلاتی- کرم پاتی سیر تهیه انواع تارت و پای با فیلینگ و تزئینات مختلف تهیه پای سیب تهیه پای آناناس
کد دوره: 104
|
مخاطبان دوره:
کلیه علاقمندان، قنادان، کیترینگها، برگزار کنندگان انواع مجالس عروسی و تولد، برگزارکنندگان همایشها و سمینارها، مدیران کافی شاپها، طراحان کسب و کارهای خانگی، مهد کودک ها
|
|
پیش نیاز دوره: ندارد |
جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارتباط با کارشناس مربوطه با شماره تلفن 09303232090 تماس حاصل فرمایید.
عنوان دوره | کد دوره | مدت زمان | زمان برگزاری | ساعت | شهریه (تومان) | |
پای، تارت و انواع کرم | 104 | 8 ساعت | 2 جلسه 4 ساعته | متغاقباْ اعلام میگردد | متغاقباْ اعلام میگردد | 220,000 |
متغاقباْ اعلام میگردد | متغاقباْ اعلام میگردد |
راهنمای ثبت نام (لینک)