خمیر دانمارکی و کاربردهای آن :

 

 

معرفی دوره:

خمیر شیرینی دانمارکی یک خمیر بسیار پرکاربرد در صنعت شیرینی پزی می باشد که در صورت آموختن اصولی روش تهیه آن، می توان شیرینیهای متنوع و خوشمزه ای را با آن تهیه کرد.

 

سرفصل دوره:

تهیه خمیر

تهیه شیرینیهای: دانمارکی- سه گوش – عینکی – رولت – پیچه ای – قرقره ای – کرواسان

 

 

کد دوره: 109

 

مخاطبان دوره:

کلیه علاقمندان، قنادان، کیترینگها، برگزار کنندگان انواع مجالس عروسی و تولد، برگزارکنندگان همایشها و سمینارها، مدیران کافی شاپها، طراحان کسب و کارهای خانگی، مهد کودک ها

 

 

 

پیش نیاز دوره: ندارد

 

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارتباط با کارشناس مربوطه با شماره تلفن  09303232090 تماس حاصل فرمایید.

 

عنوان دوره کد دوره مدت زمان زمان برگزاری ساعت شهریه (تومان)
خمیر دانمارکی و کاربرد 109 8 ساعت 2 جلسه 4 ساعته 180,000

 

 

راهنمای ثبت نام (لینک)