خمیر هزارلا و کاربردهای آن:

 

معرفی دوره:

خمیر هزارلا از خمیرهای بسیار پرکاربرد در صنعت شیرینی پزی و همچنین فینگرفودها و خوراکهای مدرن می باشد. تهیه خمیر هزارلا نکات بسیار کلیدی و ریزی دارد که فقط یک استاد با تجربه و حرفه ای قادر به بیان و آموزش عملی تمامی این موارد برای حصول بهترین نتیحه ممکن است.

 

سرفصل دوره:

تهیه خمیر

تهیه شیرینیهای: ناپلئونی – پاپیون – زبان – پنجره ای – قیفی – اولووان – ورقه ای – شیرینی سیب

 

کد دوره: 108

 

مخاطبان دوره:

کلیه علاقمندان، قنادان، کیترینگها، برگزار کنندگان انواع مجالس عروسی و تولد، برگزارکنندگان همایشها و سمینارها، مدیران کافی شاپها، طراحان کسب و کارهای خانگی، مهد کودک ها

 

 

 

پیش نیاز دوره: ندارد

 

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارتباط با کارشناس مربوطه با شماره تلفن  09303232090 تماس حاصل فرمایید.

 

عنوان دوره کد دوره مدت زمان زمان برگزاری ساعت شهریه (تومان)
خمیر هزارلا و کاربرد 108 8 ساعت 2 جلسه 4 ساعته 200,000

 

 

راهنمای ثبت نام (لینک)