شکلات و کارامل :

 

 

معرفی دوره:

انواع سسهای شکلاتی و شکلات با طعمها و اشکال مختلف، از پرکاربردترین موارد در صنعت شیرینی پزی و کیکها هستند. فراگیری نکات اصولی و کاربردی و تزئینات مختلف انواع شکلات، دنیای جدیدی را به روی شما می گشاید. این دوره شامل شکلات در قالبهای فانتزی هم می باشد.

 

سرفصل دوره:

ذوب اصولی شکلات

تهیه شکلات سوئیسی

تهیه شکلات بادامی

تهیه شکلات نارگیلی

تهیه شکلات فندقی

تهیه شکلات صبحانه (نوتلا)

تهیه کارامل و سس کارامل

تهیه تافی

تهیه سوهان عسلی

تهیه سس شکلاتی

تهیه سس کارامل

تهیه انواع شکلاتهای قالبی و فانتزی

 

کد دوره: 110

 

مخاطبان دوره:

کلیه علاقمندان، قنادان، کیترینگها، برگزار کنندگان انواع مجالس عروسی و تولد، برگزارکنندگان همایشها و سمینارها، مدیران کافی شاپها، طراحان کسب و کارهای خانگی، مهد کودک ها

 

 

 

پیش نیاز دوره: ندارد

 

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارتباط با کارشناس مربوطه با شماره تلفن  09303232090 تماس حاصل فرمایید.

 

عنوان دوره کد دوره مدت زمان زمان برگزاری ساعت شهریه (تومان)
شکلات و کارامل

 

110 8 ساعت 2 جلسه 4 ساعته 250,000

 

 

راهنمای ثبت نام (لینک)