شیرینی تر

 

معرفی دوره:

تهیه اصولی انواع شیرینیهای تر و مورد توجه دوستداران شیرینی با تنوع در تزئین و کلیه نمات مربوطه از مهمترین دوره های آموزشی در صنعت شیرینی پزی می باشد. از معروفترین شیرینیهای این گروه می توان به نان خامه ای و رولت اشاره کرد.

 

سرفصل دوره:

تهیه اصولی خامه فرم گرفته

تهیه شیره مخصوص

پخت کیک ساده (اسفنجی-کره ای)

تهیه رولت

تهیه لطیفه

تهیه نان خامه ای

 

کد دوره: 105

 

 

مخاطبان دوره:

کلیه علاقمندان، قنادان، کیترینگها، برگزار کنندگان انواع مجالس عروسی و تولد، برگزارکنندگان همایشها و سمینارها، مدیران کافی شاپها، طراحان کسب و کارهای خانگی، مهد کودک ها

 

 

 

پیش نیاز دوره: ندارد

 

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارتباط با کارشناس مربوطه با شماره تلفن  09303232090 تماس حاصل فرمایید.

 

عنوان دوره کد دوره مدت زمان زمان برگزاری ساعت شهریه (تومان)
شیرینی تر 105 8 ساعت 2 جلسه 4 ساعته 1 شنبه مورخ 29 مرداد 96 13 الی 17 280,000
1 شنبه مورخ 5 شهریور 96 13 الی 17

 

 

راهنمای ثبت نام (لینک)