فرنی میوه ای

فرنی میوه ای / ترایفل با فرنی (فیلم آموزشی با توضیحات کامل)

فرنی میوه ای (ترایفل با فرنی)

فرنی میوه ای

امروز براتون فیلم آموزشی تهیه یک دسر سنتی ایرانی به نام فرنی رو به شکلی متفاوت و مدرن (ترایفل با فرنی) با توضیحات کامل قرار دادیم.

ترایفل در اصل یک دسر سنتی انگلیسیه که با تکه های کیک، انواع میوه و کرم کاستارد به صورت لایه لایه تهیه می شه. اما به مرور خامه، پودینگ و کرم های دیگه هم تونستن جایگزین کرم کاستارد بشن و تنوع ظاهری و مزه ای این دسرو بیشتر کنن.

فرنی هم یکی از دسرهای خوشمزه و مقوی ایرانیه که مخصوصاً در ماه رمضان به عنوان افطاری بسیار مورد توجهه.

امروز با ترکیب این دسر اصیل انگلیسی (ترایفل میوه ای) و یک دسر اصیل ایرانی (فرنی)، دسری بسیار خوشمزه و جدید تهیه می کنیم. ترایفل با فرنی با ظاهری جذاب و طعمی عالی، تنوع و جایگزین خوبی برای فرنی های ساده ی همیشگیه. سِرو این دسر به عنوان یک افطاری سبک، صبحانه ای جذاب برای کودکان یا یک میان وعده بسیار مناسبه.

اگه قدم به قدم با فیلم و توضیحات ما همراه باشین، به راحتی می‌تونین این دسر خوشمزه رو بدون هیچ مشکلی درست کنین.

  • لطفاً ادامه مطلب رو دنبال کنین. در صورت داشتن هرگونه پرسشی، در زیر همین پُست کامنت (پیام) بذارین. در اسرع وقت به شما عزیزان پاسخ داده خواهد شد.

فیلم آموزشی فرنی میوه ای (ترایفل با فرنی):دستورات آشپزی و یری پزیدستورات شیرینی‌پزی و آشپزی

مواد مورد نیاز:

میوه دلخواه: (در اینجا از موارد زیر استفاده شده است:)

توت فرنگی: 1 پیمانه

کیوی بزرگ رسیده: 2 عدد (دقت کنین که کیوی ترش نباشد)

بلوبری: 1 پیمانه (به جاش می تونین از تمشک یا توت رسیده استفاده کنین)

عسل: 2 قاشق غذاخوری

آبلیموی تازه: نصف یک لیموی بزرگ

کیک خانگی یا آماده با طعم دلخواه: به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه فرنی:

شیر سرد 2 پیمانه سرخالی (400 میلی لیتر)

آرد برنج یا نشاسته ذرت: 3 قاشق غذاخوری

شکر 3 قاشق غذاخوری

گلاب (دلخواه): 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  1. توت فرنگی ها را شسته و نازک نازک می بریم.
  2. کیویها رو شسته، پوست کنده و کمی بزرگتر از نگینی خرد می کنیم. دقت کنین که کیوی ترش نباشد.
  3. توت فرنگی و کیوی ها روتو یه کاسه متوسط ریخته و بلوبری ها رو اضافه می کنیم.
  4. عسل رو تو یه کاسه کوچیک دیگه ریخته و با آبلیموی تازه رقیق می کنیم و خوب هم میزنیم.
  5. مخلوط عسل و آبلیموی تازه رو با میوه ها مخلوط و خوب هم می زنیم تا هم میوه ها مزه بگیرن، هم تازگی خودشونم حفظ کنن.
  6. کیک با طعم دلخواه رو نگینی خرد کرده و کنار میگذاریم. کیک می تونه از انواع کیک های خونگی ای کیک های آماده یاشه.
  7. یک ظرف بزرگ مناسب با دهانه ی گشاد یا دو الی 3 ظرف کوچیک مناسب رو انتخاب می کنیم و لایه اول رو میوه می ریزیم. کیک های خرد شده رو روی لایه میوه قرار می دیم.

طرز تهیه فرنی:

  1. شیر سرد رو تو یه کاسه ریخته و آرد برنج یا نشاسته ذرت رو اضافه می کنیم. دقت کنین که اگه شیر گرم باشه، آرد برنج یا نشاسته گلوله گلوله می شه.
  2. شکر رو هم به شیر اضافه می کنیم و با همزن دستی (ویسک) خوب هم می زنیم تا شکر و آرد برنج خوب در شیر سرد حل بشن.
  3. برای اطمینان از عدم وجود هرگونه گلوله، مخلوط رو از یه صافی ریز رد می کنیم و تو یه شیرجوش یا قابلمه متوسط می ریزیم.
  4. قابلمه رو روی حرارت متوسط قرار داده و به طور مداوم هم می زنیم. دقت کنین که اگه لحظه ای در هم زدن غفلت کنین، فرنی ته می گیره یا گلوله گلوله می شه.
  5. وقتی که فرنی به غلظت مناسب رسید از روی حرارت بر می داریم. دقت کنین که فرنی بعد از سرد شدن کمی سفت تر می شه. چه وقت غلطتش مناسبه؟ وقتی روی قاشق چوبی یا لیسک یک لایه ی تقریباً ضخیم بسته شه. همین طور با هم زدن، تغییر غلت مایه از حالت روونی شیر به یه ماده ی غلیظتر کاملاً حس بشه.
  6. اجازه می دیم فرنی در حد چند دیقه از گرما بیفته. بعد اونو روی لایه ی کیک می ریزیم و با مواد دلخواه تزیین می کنیم.

 

توضیحات و نکات مهم:

  1. برای نهیه فرنی می شه از آرد برنج یا نشاسته ذرت استفاده کرد. دقت کنین که نشاسته ذرت با آرد ذرت متفاوته.
  2. اگه شیر گرم باشه، آرد برنج یا نشاسته گلوله گلوله می شه. پس یه ربع تا نیم ساعت قبل تهیه فرنی، شیرو تو یخچال قرار بدین. یا اگه عجله دارین تو فریز تا کمی سرد بشه.
  3. برای اینکه مطمین باشیم گلوله ای تو فرنی ایجاد نمی شه، می تونیم اول آرد برنج و شکرو تو یه کاسه با همزن دستی مخلوط و بعد شیر سردو به اونها اضافه و خوب هم بزنیم. زبری شکر کمک می کنه که آرد برنج بهتر در شیرحل بشه.
  4. ترجیحاً استفاده از قابلمه یا شیرجوش تفلون بهتره. همینطور استفاده از لیسک، قاشق چوبی یا همرن دستی (ویسک) برای هم زدن فرنی. بهتره از قاشق فلزی استفاده نشه.
  5. اگه در حین هم زدن فرنی احیاناً گلوله شد، نترسین! اونو کمی با گوشتکوب برقی بزنید تا گلوله ها باز شن. اگر هم غافل شدین و ته گرفت، دقت کنین که از ته قابلمه هم نزنین تا ته گرفتگی ها وارد فرنی نشن. یعنی از دو میلی متر بالاتر از ته قابلمه هم زدنو ادامه بدین.
  6. هیچ وقت حرارت رو زیاد نکنین و همیشه سعی کنین از حرارت متوسط با متوسط رو به پایین استفاده بشه. در غیر این صورت فرنی زود به غلظت می رسه و آرد برنج مزه ی خامی می ده.
  7. در صورت دلخواه وقتی غلظت فرنی به حد مناسب رسید، گلاب رو اضافه و خاموش می کنیم.

 

در این سایت براتون فیلم طرز تهیه کیک شیفون که مناسب تهیه این دسره رو هم با توضیحات کامل قرار دادیم (لینک‌ها در زیر این پُست). در صورت داشتن هرگونه پرسشی در این رابطه، زیر همین پست کامنت (پیام) بذارین تا در اسرع وقت بهتون پاسخ داده باشه.

آیا از ورکشاپهای آموزشی ما اطلاع دارید؟

در صورت تمایل برای شرکت در کلاس‌های آموزشی حضوری و کاملاً عملی (ورکشاپِ) گروه غذا-صنعت توسط مربیان و اساتید حرفه‌ای در رشته های مختلف آشپزی و شیرینی پزی، با شماره‌های زیر تماس حاصل نمایید یا در شبکه‌های اجتماعی پیام بدهید.

در انتهای ورکشاپ، هنرجویان کارهای خود را به خانه برده و گواهی پایان دوره معتبر از دانشگاه علم و فرهنگ دریافت خواهند کرد.

ارتباط با ما :

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *