ورکشاپ تخصصی کیک فوندانت

FoodEducation.ir

ورکشاپ تخصصی کیک فوندانت (مبتدی) در مرکز آموزشهای تخصصی دانشگاه علم و فرهنگ (22 شهریور) برگزار میشود.

شرکت در این ورکشاپ برای عموم علاقمندان آزاد میباشد.

 

ورکشاپ تخصصی کیک فوندانت (مبتدی) یک ورکشاپ همراه با ایده ها، خلاقیتها و هنرهای فراوان و بسیار کاربردی است که صفر تا صد پخت یک کیک مناسب برای کار با فوندانت، گاناش کشی با روکش و انواع تزئینات فوندانتی و یک تاپر عروسکی جذاب را شامل میشود.

در این کارگاه عملی-تخصصی، هنرجو کیک خود را پخته و خامه را فرم داده (فرم دهی خامه به صورت اصولی)  و نحوه برش و فیلینگ اصولی کیک را فراگرفته و به صورت عملی انجام میدهد.

سپس گاناش را آماده کرده و با فراگیری تکنیکهای کاربردی کار با گاناش، کیک خود را به روش شارپ ایج گاناش کشی میکند.

در ادامه با یادگیری و تهیه یک تاپر عروسکی بسیار زیبا، کار با انواع مالد، تهیه مروارید خوراکی، تهیه ابر و ستاره و رنگین کمان، یک کیک فوندانتی فوق العاده را به اتمام میرساند.

در پایان، هنرجو کیک خوشمزه و حرفه ای خود را با خود به خانه میبرد و هنر خود را برای دیگران به نمایش میگذارد.

 

شایان ذکر است که تأمین مواد اولیه، پذیرایی و ارائه مدرک معتبر پایان دوره از دانشگاه علم و فرهنگ بر عهده گروه غذا-صنعت خواهد یود.

لینک خبر در کانال رسمی روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ: https://t.me/FoodEducation/232

لینک جهت راهنمای ثبت نام: http://foodeducation.ir/%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B1-%D9%87%D9%86%D8%B1%D8%AC%D9%88%DB%8C%D8%A7%D9%86/%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D9%86%D8%A7%D9%85/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *