ورکشاپ تخصصی کیک خامه ای

FoodEducation.ir

ورکشاپ تخصصی کیک خامه ای (پایه) در مرکز آموزشهای تخصصی دانشگاه علم و فرهنگ (20 شهریور) برگزار میشود.

شرکت در این ورکشاپ برای عموم علاقمندان آزاد میباشد.

 

ورکشاپ تخصصی کیک خامه ای (پایه) یک ورکشاپ جذاب و بسیار کاربردی است که صفر تا صد پخت یک کیک خامه ای با تزئینات گلهای باترکریمی را شامل میشود.

در این کارگاه عملی-تخصصی، هنرجو کیک خود را پخته و خامه را فرم داده (فرم دهی خامه به صورت اصولی) و بعد از یادگیری نحوه برش و فیلینگ اصولی، خامه کشی و تراز کیک را انجام میدهد.

سپس باترکریم را با دستوری بی نظیر آماده کرده و با این باترکریم خوشمزه و خوش فرم و با استفاده از انواع ماسوره، گلهای مختلف را تهیه میکند.

هنرجو بعد از یادگیری عملی تکنیکهای مختلف مربوط به تزئین و دکور کیک، یک کیک سبد زیبا (مطابق عکس) را به اتمام میرساند.

در پایان، هنرجو کیک خوشمزه و حرفه ای خود را با خود به خانه میبرد و هنر خود را برای دیگران به نمایش میگذارد.

 

شایان ذکر است که تأمین مواد اولیه، پذیرایی و ارائه مدرک معتبر پایان دوره از دانشگاه علم و فرهنگ بر عهده گروه غذا-صنعت خواهد یود.

لینک خبر در کانال رسمی روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ: https://t.me/FoodEducation/230

لینک جهت راهنمای ثبت نام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *