FoodEducation.ir
ورکشاپ تخصصی کیک خامه ای (پایه) یک ورکشاپ جذاب و بسیار کاربردی است که صفر تا صد پخت یک کیک خامه ای با تزئینات گلهای باترکریمی را شامل میشود.
در این کارگاه عملی-تخصصی، هنرجو کیک خود را پخته و خامه را فرم داده (فرم دهی خامه به صورت اصولی) و بعد از یادگیری نحوه برش و فیلینگ اصولی، خامه کشی و تراز کیک را انجام میدهد.
سپس باترکریم را با دستوری بی نظیر آماده کرده و با این باترکریم خوشمزه و خوش فرم و با استفاده از انواع ماسوره، گلهای مختلف را تهیه میکند.
هنرجو بعد از یادگیری عملی تکنیکهای مختلف مربوط به تزئین و دکور کیک، یک کیک سبد زیبا (مطابق عکس) را به اتمام میرساند.
در پایان، هنرجو کیک خوشمزه و حرفه ای خود را با خود به خانه میبرد و هنر خود را برای دیگران به نمایش میگذارد.