ورکشاپ های گروه غذا-صنعت

ورکشاپ های گروه غذا-صنعت

ورکشاپ چیست؟

ورکشاپ و یا به زبان ساده‌تر «کارگاه‌ آموزشی»، به رویدادهای کوتاه‌مدتی گفته می‌شه که با هدف آموزش تعداد معدودی از افراد برگزار می‌شه.

نکته‌ی مهم و کلیدی در برگزاری یک ورکشاپ واقعی اینه که تمام شرکت‌کننده‌ها به طور کاملاً عملی آموزش ببینن و خودشون همزمان با مربی دست به کار بشن.

مزیت و تفاوت ورکشاپ با بقیه کلاس‌های آموزشی اینه که تو یه دوره‌ی یک یا چند روزه (کلاً کوتاه‌مدت)، مباحث به طور کاملاً عملی و کاربردی آموزش داده می‌شن. در نتیجه معمولاً از مباحث غیرکاربردی و تئوری و شاخ و بسط خسته کننده‌ی موارد آموزشی خبری نیست.

  • لطفاً ادامه مطلب رو دنبال کنین. در صورت داشتن هرگونه پرسشی، در زیر همین پُست کامنت (پیام) بذارین. در اسرع وقت به شما عزیزان پاسخ داده خواهد شد.

ورکشاپ‌ها اغلب در سه زمینه کلی برگزار می‌شن:

1. نوع اول ورکشاپ: ورکشاپ در حوزه‌ی تخصص‌های کاربردی؛ مثل شاخه‌های مختلف آشپزی، شیرینی‌پزی، هنری و… برای علاقمندان. همچنین آماده‌سازی برای ورود سریع شرکت‌کننده‌ها به حوزه‌ی کار:

مثلاً ورکشاپ کیک فوندانت یا خامه‌ای «گروه غذا-صنعت» که به مدت یک الی ۳ روز برگزار می‌شه، از این دسته‌ست.
در این ورکشا‌‌پ‌ها، آموزش عملی و تخصصی پخت کیک، آماده‌سازی خمیر فوندانت دست‌ساز، نحوه‌ی انجام تمام تزئینات ریز و درشت کیکِ الگو، کار تخصصی با خامه، فیلینگ‌های مختلف و… آموزش داده می‌شه. در این کلاس‌ها هنرجویان همزمان با مربی، صفر تا صد کارو انجام می‌دن. این کار باعث می‌شه اشکالات احتمالی کارشون که تو کلاس‌های تئوری ازشون سَرسَری رد شده یا اصلاً بیان نمی‌شه کاملاً برطرف شه. همچنین نکات تجربی خاصی که مربی با سال ها تجریه به اونها رسیده رو هم یاد بگیرن.
همین‌طور ورکشاپ فینگرفود، ورکشاپ ژله ترریقی، ورکشاپ تاپرسازی، ورکشاپ کوکی تزیینی و.. که توسط «گروه غذا-صنعت» برگزار می‌شه، همگی برای آموزش کاملِ شرکت‌کننده هاس. اما چطور آموزش و چطور آماده‌سازی‌ای؟ به شکلی که به‌طور تضمینی از فردای دوره بتونن خودشون صفر تا صد اون کار و حتی مشابهشو بدون مشکل انجام بدن. همینطور در صورت دلخواه سفارش بگیرن و به سرعت وارد بازار کار . کسب درامد بشن.

مزیت ورکشاپ‌های گروه غذا-صنعت نسبت به بقیه ورکشاپ‌ها:

  • ارائه مدرک معتبر از دانشگاه علم و فرهنگ:
    اغلب در ورکشاپ های برگزار شده شاهد این موضوع هستیم که به دلیل کوتاه بودن طول دوره یا برگزاری ورکشاپ‌ها در منزل و مکان‌های غیرآکادمیک، هیچ مدرک معتبری به شرکت‌کننده‌ها داده نمی‌شه. اما تمام ورکشاپ‌های گروه غذا-صنعت با ارائه‌ی مدرک معتبر از «مرکز آموزش‌های تخصصی دانشگاه علم و فرهنگ» برگزار می‌شن.
  • قیمت‌های بسیار مناسب در عین داشتن کیفیت بسیار بالا:
    به دلیل دانشگاهی بودن گروه، قیمت‌ها بسیار مناسبتر از ورکشاپ‌های دیگه درنظر گرفته می‌شه؛ در عین حال در بالاترین سطح کیفیت.
  • استفاده از مربیان و اساتید متخصص و باتجربه در حوزه‌ی کاری خود:
    از مربیان با تجربه‌ی ۱۰ ساله در زمینه‌ی کیک، فوندانت، تاپرها، گلسازی، ژله، دسر، حلوا و.. گرفته تا شف‌های شناخته شده‌ی کشور در حوزه‌ی آشپزی ایرانی و فست‌فود، همگی برای آموزش و در اختیار گذاشتن تمام تجربیات خودشون به هنرجوهای گروه حیّ و حاضر هستن.
  • تمام هزینه‌های ورکشاپ به عهده‌ی گروهه:
    تمام هزینه های برگزاری ورکشاپ از مواد اولیه، ابزار لازم برای کار در کلاس، وسایل تزئینی و… به عهده ی گروهه. حتی برای بردن کیک و فینگرفود و غیره توسط هنرجوها به خونه شون هم ظروف مناسب در نظر گرفته شده.
    از اون جایی که جزوه‌ی کامل تایپی هم به هنرجوهای محترم ارائه می‌شه، کافیه که هنرجوها فقط با یک خودکار، البته به همراه علاقه‌ و توجه و پشتکارشون به کلاس تشریف بیارن.
  • شرکت‌کننده‌ها در پایان ورکشاپ، کارهاشونو با خودشون به خونه می برن:
    هنرجوهای محترم بعد از ورکشاپ، کلیه چیزهایی که با دستان هنرمند خودشون درست کردن رو با خودشون به خونه می برن. با این کار هم هنر خودشونو به دیگران نشون می دن، هم حداقل ۱/۳ هزینه‌ی متحمل شده برای شرکت در ورکشاپ رو جبران کردن! مثلاً یک کیک کامل فوندانت خوشمزه و زیبا با حداقل وزن 3 کیلو بعد از کلاس در دستانشون خواهد بود. داریم از این بهتر؟!
  • پاسخگویی مربیان بعد از اتمام دوره:
    خیلی از ورکشاپ‌ها بعد اتمام، به معنای واقعی کلمه تموم می‌شن! اما ورکشاپ‌های گروه غذا-صنعت ادامه ‌دارن؛ یعنی مربیان گروه، اشکالات احتمالی هنرجوها رو از طریق گروه‌های ایجاد شده در شبکه‌های اجتماعی دریافت و راهنماییشون می‌کنن. و این رابطه به این زودی ها گسسته نمی‌شه.
  • تبلیغ رایگان برای هنرجوها از طریق شبکه های اجتماعی گروه:
    هنرجوها بعد از اتمام دوره می‌تونن عکس نمونه‌کارهای خودشون در رابطه با اون دوره رو برای ادمین کانال های گروه در شبکه های اجتماعی ارسال کنن تا با نام خودشون و به صورت رایگان در شبکه‌های اجتماعی فعال گروه منتشر بشه. به این شکل می‌تونن با تبلیغات کارشون، کسب و کار خونگی خودشونو شروع کنن یا بیرون از خونه کار مناسبی پیدا کنن.

نمونه فیلم از ورکشاپ های برگزار شده گروه:

ورکشاپ ژله تزریقی

ورکشاپ فینگرفود ملل

 

2. نوع دوم ورکشاپ: ورکشاپ برای دانش‌آموزان یا دانشجوها در جهتِ رفعِ محدودیت‌های آموزش و پرورش کلاسیک:

مثلاً فرض کنین برای انجام یک پروژه‌‌ی درسی، نیاز به یک نرم‌افزار کامپیوتری خاص هست. و یادگیری کار با این نرم‌افزار در مدارس یا دانشگاه جزو درس‌های رسمی و تدریس شده نیست. بنابراین توسط همون نهاد، یا سایر نهادهای آموزشی یا حتی خود دانش‌آموزان یک کارگاه آموزشی یک یا چند روزه برگزار می‌شه. به این شکل شرکت‌کننده‌ها با اون مباحث به طور عملی آشنایی پیدا می‌کنن.

3. نوع سوم ورکشاپ: ورکشاپ برای کارکنان یک سازمان جهت توسعه‌ی تخصص‌ در یک زمینه‌ی خاص:

مثلاً یک برنامه‌ی جدید مالی و حسابداری برای یک شرکت خریداری شده. برای آشنایی کارکنان شرکت و یادگیری کار با اون برنامه و نرم افزار، یه کارگاه عملی کوتاه‌مدت برای اونها برگزار می‌شه.

*** در صورت تمایل برای شرکت در کلاس‌های آموزشی حضوری و کاملاً عملی (ورکشاپِ) گروه غذا-صنعت توسط مربیان و اساتید حرفه‌ای، با شماره‌های زیر تماس حاصل نمایید یا در شبکه‌های اجتماعی پیام بدهید. همچنین می توانید همین الان با کارشناس ما به صورت آنلاین چت کنید. کافیست در قسمت پایین سمت چپ پیام خود را ارسال نمایید.

در انتهای ورکشاپ، هنرجویان کارهای خود را به خانه برده و گواهی پایان دوره معتبر از دانشگاه علم و فرهنگ دریافت خواهند کرد.
09303232090

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *