کیک شکلاتی با تزئین کارامل

کیک شکلاتی با تزئین کارامل

کیک شکلاتی با تزئین کارامل (فیلم آموزشی با دستور کامل)

کیک شکلاتی با تزئین کارامل

کیک شکلاتی با تزئین کارامل

امروز براتون فیلم آموزشی تهیه یک کیک شکلاتی از دسته ی کیک های کوئیک میکس (سریع) رو با تزئینی خاص و مدرن قرار دادیم.

کیک های کوئیک میکس از دسته کیک هایی هستن که لازم نیس برای تهیه اونها زرده و سفیده تخم مرغ جدا بشه. راستش حتی لازم نیس مواد خشک و تر جدا بشه! درواقع کل مواد مورد نیاز رو از اول تو یه کاسه می ریزیم و با دست یا همزن برقی هم می زنیم تا خوب مخلوط و آماده پخت بشن.

کیک های کوئیک میکس به دلیل اینکه در کل به نسبت کیک های دیگه کمتر زده می شن، بافتی لطیف و بسیار خوشمزه دارن. این کیک ها جون می دن برای سرو به عنوان کیک های عصرانه و صبحانه. و معمولاً با سس میوه، سس های شکلاتی و کاراملی، انواع میوه تازه، انواع کرم و… تزئین و سرو می شن.

مزیت این کیک ها بی دردسر بودن، سریع آماده شدن و بافت لطیف و طعم خوشمزه ایه که دارن. به نظر می رسه تنها عیبشون هم عدم امکان تزئین با خمیرهایی مثل فوندانت یا ساخت کیک های چندطبقه باشه.

کارامل، مغزهایی مثل فندق و در آخر عسل، چیزهایی هستن که با استفاده از اونها شما می‌تونین یه کیکِ حتی معمولی رو به یه شاهکار خوشمزه با ظاهری فوق‌العاده تبدیل کنین.

خبر خوش اینه که برای تهیه این کیک شکلاتی سریع با تزئین کارامل، نیازی به همزن برقی نیست. یک ویسک (همزن دستی) یا یک لیسک یا قاشق چوبی کفایت می کنه.

اگه قدم به قدم با فیلم و توضیحات ما همراه باشین، به راحتی می‌تونین این کیک خوشمزه رو با این تزئین خاص، بدون هیچ مشکلی درست کنین.

  • لطفاً ادامه مطلب رو دنبال کنین. در صورت داشتن هرگونه پرسشی، در زیر همین پُست کامنت (پیام) بذارین. در اسرع وقت به شما عزیزان پاسخ داده خواهد شد.

فیلم آموزشی کیک شکلاتی با تزئین کارامل:

مواد مورد نیاز کیک شکلاتی کوئیک میکس:

آرد سفید قنادی: ۲۰۰ گرم
پودر کاکائو: ۷۵ گرم
شکر: ۲۰۰ گرم
بیکینگ پودر: ۱۰ گرم
روغن مایع: ۳۰ گرم
شیر: ۳۵۰ میلی‌لیتر
وانیل مایع: ۱ ق چ (وانیل پودری: ۱/۲ ق چ)
تافی کاراملی یا شکلاتی: ۱۰۰ گرم
فندق کامل (خام و بدون پوست): ۱۲۰ گرم

مواد مورد نیاز سس کارامل:

شکر: ۵۰۰ گرم
آب معمولی: ۱۵۰ گرم
عسل: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک شکلاتی کوئیک میکس:

  1. کل مواد (آرد، پودر کاکائو، شکر، بیکینگ پودر، روغن مایع، شیر و وانیل) رو تو یه کاسه متوسط ریخته و با همزن دستی یا قاشق خوب هم بزنین تا حدی که غلیظ و یکدست شه.
  2. کف و دیواره های یک قالب (ترجیحاً کمربندی) به قطر ۱۸ سانت رو کاغذ روغنی بندازین. در صورت دلخواه، با شورتنینگ یا روغن جامد کمی هم چرب بکنین.
  3. مایه کیک رو تو قالب ریخته و تافی‌های از وسط نصف شده رو توی مایه فرو کنین. بعد با قاشف روی تافی‌ها رو بپوشونین.
    سپس فندق‌ها رو دونه دونه و باسلیقه روی کیک بچینین.
  4. قالب رو در طبقه وسط فری که از قبل روی دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد گرم کردین قرار بدین. مدت زمان پخت برای فرهای استاندارد و با این اندازه قالب، 45 دقیقه ست؛ اما بعد از ۳۰ دقیقه چک کنین؛ یعنی یه خلال دندونو وسط کیک فرو کنیم اگه کاملاً تمیز دراومدف کیک آماده‌ست.
  5. بعدِ پخت اجازه بدین کیک تو قالب خودش کاملاً خنک بشه (هم دمای محیط).

در این مدت کاراملو واس این تزئین خاص آماده کنین:

طرز تهیه سس کارامل:

  1. تو یه قابلمه ترجیحاً با کف ضخیم، عسل+آب+شکرو ریخته و مخلوط کنین.
  2. روی حرارت ملایم بذارین و با لیسک یا قاشق چوبی مدام هم بزنین.
  3. وقتی حسابی غلیظ شد و رنگشم قشنگ طلایی و کاراملی شد، از روی حرارت بردارین و روی کیک و فندق‌ها بریزین.
  4. اجازه بدین چند دقیقه (حدود ۵ دقیقه) همونطوری بمونه تا یه کم سفت بشه و خودشو بگیره.

 

حالا نوبت قدم اصلیه:

یه سینی روی میز کار بذارین و کیک رو با فاصله ازون برگردونین تا کارامل‌های اضافه بریزن و اصطلاحاً شُرّه کنن.
می‌بینین که قندیل‌های خیلی خوشگلی تشکیل شدن. کمی نگه دارین تا کارامل کامل سفت بشه.

و به این شکل، تزئین کیک خاص و خوشمزه ما تموم شد.

 

توضیحات و نکات مهم:

  1. بهتره قالبتون کمربندی باشه، وگرنه در آوردن کیک با این نوع تزئین کمی مشکل خواهد بود.
  2. اگه روی دیواره ها کاغذ روغنی نمی ذارین باید خیلی خوب با روغن جامد چرب و آردپاشیش کنین تا کیک نچسبه.
  3. اگه از همزن برقی استفاده می کنین، ابتدا 2 دقیقه با دور کند و بعد 2 دقیقه با دور تند بزنین تا مواد خوب مخلوط شن.
  4. اگه فندق هاتون خام اما با پوست هستن، تو یه قابلمه کوچیک آب رو جوش بیارین. بعد به مدت 1 الی 2 دقیقه اونها رو توش بندازین و بعد سریعاً توی آبکش ریخته و روشون آب سرد بگیرین. اینطوری خیلی راحت پوستشون جدا می شه. بعد روی یک دستمال تمیز قرار بدین تا خشک شن.
  5. اگه در حین تهیه کارامل، احیاناً خیلی سفت شد، نترسین! بهش کمی شیر اضافه کرده و دوباره روی حرارت گذاشته و کمی هم بزنین تا به غلظت دلخواه برسه.
  6. هیچ وقت حرارت رو برای تهیه کارامل زیاد نکنین و همیشه سعی کنین از حرارت پایین استفاده بشه تا کارامل نسوزه.

 

*** در این سایت براتون فیلم طرز تهیه کیک شیفون و ترایفل با فرنی رو هم با توضیحات کامل قرار دادیم (لینک‌ها در زیر این پُست). در صورت داشتن هرگونه پرسشی در این رابطه، زیر همین پست کامنت (پیام) بذارین تا در اسرع وقت بهتون پاسخ داده باشه.

آیا از ورکشاپهای آموزشی ما اطلاع دارید؟

در صورت تمایل برای شرکت در کلاس‌های آموزشی حضوری و کاملاً عملی (ورکشاپِ) گروه غذا-صنعت توسط مربیان و اساتید حرفه‌ای در رشته های مختلف آشپزی و شیرینی پزی، با شماره‌های زیر تماس حاصل نمایید یا در شبکه‌های اجتماعی پیام بدهید.

در انتهای ورکشاپ، هنرجویان کارهای خود را به خانه برده و گواهی پایان دوره معتبر از دانشگاه علم و فرهنگ دریافت خواهند کرد.

ارتباط با ما :

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *