خمیر هزارلا و کاربردهای آن:
معرفی دوره:
خمیر هزارلا از خمیرهای بسیار پرکاربرد در صنعت شیرینی پزی و همچنین فینگرفودها و خوراکهای مدرن می باشد. تهیه خمیر هزارلا نکات بسیار کلیدی و ریزی دارد که فقط یک استاد با تجربه و حرفه ای قادر به بیان و آموزش عملی تمامی این موارد برای حصول بهترین نتیحه ممکن است.
|
سرفصل دوره:
تهیه خمیر تهیه شیرینیهای: ناپلئونی – پاپیون – زبان – پنجره ای – قیفی – اولووان – ورقه ای – شیرینی سیب
کد دوره: 108
|
مخاطبان دوره:
کلیه علاقمندان، قنادان، کیترینگها، برگزار کنندگان انواع مجالس عروسی و تولد، برگزارکنندگان همایشها و سمینارها، مدیران کافی شاپها، طراحان کسب و کارهای خانگی، مهد کودک ها
|
|
پیش نیاز دوره: ندارد |
جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارتباط با کارشناس مربوطه با شماره تلفن 09303232090 تماس حاصل فرمایید.
عنوان دوره | کد دوره | مدت زمان | زمان برگزاری | ساعت | شهریه (تومان) | |
خمیر هزارلا و کاربرد | 108 | 8 ساعت | 2 جلسه 4 ساعته | 200,000 | ||
راهنمای ثبت نام (لینک)