شکلات و کارامل :
معرفی دوره:
انواع سسهای شکلاتی و شکلات با طعمها و اشکال مختلف، از پرکاربردترین موارد در صنعت شیرینی پزی و کیکها هستند. فراگیری نکات اصولی و کاربردی و تزئینات مختلف انواع شکلات، دنیای جدیدی را به روی شما می گشاید. این دوره شامل شکلات در قالبهای فانتزی هم می باشد.
|
سرفصل دوره:
ذوب اصولی شکلات تهیه شکلات سوئیسی تهیه شکلات بادامی تهیه شکلات نارگیلی تهیه شکلات فندقی تهیه شکلات صبحانه (نوتلا) تهیه کارامل و سس کارامل تهیه تافی تهیه سوهان عسلی تهیه سس شکلاتی تهیه سس کارامل تهیه انواع شکلاتهای قالبی و فانتزی
کد دوره: 110
|
مخاطبان دوره:
کلیه علاقمندان، قنادان، کیترینگها، برگزار کنندگان انواع مجالس عروسی و تولد، برگزارکنندگان همایشها و سمینارها، مدیران کافی شاپها، طراحان کسب و کارهای خانگی، مهد کودک ها
|
|
پیش نیاز دوره: ندارد |
جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارتباط با کارشناس مربوطه با شماره تلفن 09303232090 تماس حاصل فرمایید.
عنوان دوره | کد دوره | مدت زمان | زمان برگزاری | ساعت | شهریه (تومان) | |
شکلات و کارامل
|
110 | 8 ساعت | 2 جلسه 4 ساعته | 250,000 | ||
راهنمای ثبت نام (لینک)