معرفی دوره:
دوره آموزشی شیرینی های بدون فر (اجاق کاری) برای علاقمندان به این نوع شیرینی های سنتی و کسانی که امکان داشتن فر خانگی را ندارند بهترین انتخاب است.
شیرینی های بدون فر سنتی ایرانی، در عین اینکه مواد و وسایل اولیه ارزان و در دسترستری دارند، تنها با دستورات حرفه ای به راحتی قابل تهیه هستند. این بدان معنیست که در کنار سادگی، قلقل های تهیه خاص خود را هم دارند.
معمولاً این نوع شیرینی ها ماندگاری و تنوع بسیار بالایی دارند. بنابراین تهیه و سرو آنها در ایام خاص و همچنین اعطای آنها به عنوان هدایای خانگی خوشمزه و سالم به عزیزانمان ایده بسیار جذابی است.
شیرینیهای بامیه و زولبیا در کنار لوز و راحت الحلقوم، از محبوبترین شیرینیهای این گروه می باشد.
با گذراندن دوره شیرینی بدون فر، هنرجو قادر به پخت و تزئین 9 مدل از محبوبترین شیرینیهای سنتی ایرانی به صورت کاملاً حرفه ای و به روش قنادان باتجربه خواهد بود.
مخاطبان دوره:
کلیه علاقمندان، قنادان، کیترینگها، برگزار کنندگان انواع مجالس عروسی و تولد، برگزارکنندگان همایشها و سمینارها، مدیران کافی شاپها، طراحان کسب و کارهای خانگی، مهد کودک ها
پیش نیاز دوره: ندارد
سرفصل های دوره:
تهیه و پخت صفر تا صد شیرینی های: برشتوک – زولبیا – بامیه – گوش فیل – خاتون پنجره ای – قطاب – میکادو – انواع لوز – راحت الحلقوم
کد دوره: 102
آیا از ورکشاپهای آموزشی ما اطلاع دارید؟ |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
در صورت تمایل برای شرکت در کلاسهای آموزشی حضوری و کاملاً عملی (ورکشاپِ) گروه غذا-صنعت توسط مربیان و اساتید حرفهای در رشته های مختلف آشپزی و شیرینی پزی، با شمارههای زیر تماس حاصل نمایید یا در شبکههای اجتماعی پیام بدهید.در انتهای ورکشاپ، هنرجویان کارهای خود را به خانه برده و گواهی پایان دوره معتبر از دانشگاه علم و فرهنگ دریافت خواهند کرد. |
ارتباط با ما : |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() |